Valokuva Heikki Tuuli

Sibelius-Akatemian liedkonsertti

Pohjoinen Hesperiankatu 7, 6. krs, 00260 Helsinki
Taidekoti Kirpilä

Sibelius-Akatemian liedkonsertti: Jussi Littunen (piano) & Veikko Vallinoja (baritoni)

Sibelius-Akatemian liedkonsertti: Jussi Littunen (piano) & Veikko Vallinoja (baritoni)

Jussi Littunen aloitti musiikillisen taipaleensa Turun konservatoriolla ja ammattiopintonsa Helsingin konservatoriolla, missä hän kiinnostui erityisesti liedmusiikista. Tällä hetkellä Littunen viimeistelee musiikin maisterin tutkintoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Veikko Vallinoja on helsinkiläinen baritoni, jonka laaja-alainen kiinnostus laulumusiikkiin yltää renessanssista nykymusiikkiin. Veikkoa on kutsuttu tekstilähtöiseksi laulajaksi, jonka miellyttävän värinen ääni taipuu monensävyiseen tarinankerrontaan. Veikko opiskelee laulutaidetta Taideyliopiston Sibelius-Akatemialla. 

Littusen ja Vallinojan lähes kymmenvuotinen yhteistyö on palkittu mm. neljännellä sijalla ja erikoispalkinnolla Kööpenhaminan kansainvälisessä liedduokilpailussa, finaalipaikalla Helsinki lied -kilpailussa sekä Martin Wegeliuksen muisto -säätiön tunnustusapurahalla.

 

Jussi Littunen, piano

Veikko Vallinoja, baritoni

Schubert – Wolf – Nielsen

 

Taidekoti Kirpilä

19.5.2024

16.00-17.00

 

Vapaa pääsy. Konserttiin on 40 paikkaa, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Ei ennakkoilmoittautumisia, mutta jos haluat varmistaa oman paikkasi, voit noutaa paikkalipun Taidekodista sunnuntaina klo 12 alkaen.