Valokuva On The Rocks / Anna Järvinen

Silmien takana: Anna Järvinen – Suomalaisuus

Mikonkatu 15, 00100 Helsinki
On the Rocks

Ruotsinsuomalainen lauluntekijähelmi Anna Järvinen on duo-keikalla ja haastattelussa Silmien Takana -klubilla syyskuussa.

Ruotsinsuomalainen lauluntekijähelmi Anna Järvinen on duo-keikalla ja haastattelussa Silmien Takana -klubilla syyskuussa.

Laulaja-laulunkirjoittaja Anna Järvinen on tullut tutuksi mm. ruotsalaisen Dungen-yhtyeen kanssa levytetyistä sooloalbumeistaan sekä yhdessä Olavi Uusivirran kanssa tehdystä Nuori ja kaunis -hitistä. 

Suomessa syntynyt, mutta lapsena Ruotsiin muuttanut Järvinen nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2007 kehutulla Jag Fick Feeling -esikoisalbumillaan. Kahden kielen ja kulttuurin välissä kasvaneen Järvisen tekstit liikkuvat jossain arkisen ja unenomaisen välimaastossa, pienissä ohikiitävissä hetkissä. Järvisen musiikissa soi kaipaus maailmaan, jota ei ehkä sellaisenaan koskaan ollut, mutta jonka laulut ja niiden esittäjä tekevät todeksi. Illan teemana onkin siis osuvasti suomalaisuus.

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa.

 

On The Rocks

7.9.2023 

18.30 - 23.30

Liput 25/28€ Tiketistä ja ovelta, K-18