Small size days!

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Tänä viikonloppuna on pienten lasten vuoro nauttia taiteesta, kun Annantalolla juhlitaan jälleen pienten lasten oikeutta taiteeseen ja kulttuuriin.

Tänä viikonloppuna on pienten lasten vuoro nauttia taiteesta, kun Annantalolla juhlitaan jälleen pienten lasten oikeutta taiteeseen ja kulttuuriin.

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna kansainvälisen Small size network -verkoston sata jäsentä ympäri maailmaa tarjoavat taide-elämyksiä 0–6-vuotiaille lapsille ja heidän aikuisilleen. Small size days muistuttaa siitä, että taide on merkityksellistä ja tarpeellista meille ihmisille ihan pienestä pitäen.

Annantalo tarjoaa juhlaviikonloppuna maksuttomia esityksiä ja työpajoja yhteistyössä Tanssiteatteri Auracon kanssa.

Annantalon Small size days -ohjelma:

perjantaina 27.1. klo 11.00 ja 12.30
Blind Gut Company: Meritähdenlento
-vauvoille ja heidän aikuisilleen

lauantaina 28.1.
klo 10.30-12 Abstraktia taiteilua perheen pienimpien kanssa
Avoin paja Chloé Mahyn johdolla Galleriassa

klo 14.00
Tanssiteatteri Auraco: Miksi Mix
4-vuotta täyttäneille ja heidän aikuisilleen

Sunnuntaina 29.1. klo 11.00 ja 14.00
Teatteri Ilmi Ö.: Metsämosaiikki
-vauvoille ja heidän aikuisilleen

Esityksillä on kullakin oma tapahtumasivu, jossa ilmoittautumisohje.

Small size network -verkosto perustettiin vuonna 2007, ja sen jäsenet ovat Artistic International Association Small sizen jäseniä. Yhdistys tukee ja kehittää esittäviä taiteita 0–6-vuotiaille ja sen ohjelmassa on koulutusta, tutkimuksia, taidetapahtumia ja yhteistyöprojekteja. Yhdistykseen voi liittyä taidelaitos, järjestö, yhdistys tai yksittäinen henkilö mistä päin maailmaa tahansa. Vuodesta 2013 verkosto on kansainvälisen lasten- ja nuortenteatterijärjestö ASSITEJin jäsen.

Small size verkoston suomalaisia jäseniä ovat Annantalo, Lastenkulttuurikeskus Aurora, Lasten Taidefestivaali Hippalot, Lastenkulttuurikeskus Pessi, Tanssiteatteri Auraco, Loiske ensemble, Nukketeatteri Sampo ja Anne Lihavainen.