Valokuva Live Nation Finland / Smash Into Pieces

Smash Into Pieces: Manifest Tour

Sturenkatu 4, 00510 Helsinki
Kulttuuritalo

Tämän kevään Melodifestivalenissa yleisöt hurmannut Smash Into Pieces tuo säkenöivän live-energiansa ja tarttuvat hitit Kulttuuritalolle

Tämän kevään Melodifestivalenissa yleisöt hurmannut Smash Into Pieces tuo säkenöivän live-energiansa ja tarttuvat hitit Kulttuuritalolle osana Manifest-kiertuettaan. 

Elektroninen rock-yhtye Smash Into Pieces tuo säkenöivän live-energiansa ja tarttuvat hitit Suomeen syyskuussa 2023 osana Euroopan-kiertuettaan.

Ruotsin lupaavimpiin raskaamman rockin yhtyeisiin lukeutuvan Smash Into Piecesin musiikki yhdistelee ennakkoluulottomasti modernia rockia, pop-elementtejä ja jopa EDM-vaikutteita, unohtamatta tarttuvia melodioita ja puhuttelevia sanoituksia.
 

Yhtyeen pehmeänkarhea laulaja Chris Adam Hedman Sörbye on karismaattinen esiintyjä, ja yhtyeen keikat ovatkin kuuluisia dynamiikastaan ja intensiivisyydestään. Smash Into Pieces on tullut tunnetuksi myös visuaalisesti loisteliaasta live-show'staan, jossa nähdään paljon teatraalisia elementtejä, alkaen rumpali The Apocalypse DJ:stä.

Smash Into Pieces on keikkaillut useiden tunnettujen artistien, kuten Amaranthen, Halestormin ja Within Temptationin kanssa. Yhtye ammentaa inspiroivaa materiaalia esimerkiksi omista kokemuksistaan, masennuksesta ja ahdistuksesta ja luo musiikkia, joka koskettaa yleisöä ympäri maailmaa.

Lämmittelijänä nähdään Cyan Kicks.

 

Kulttuuritalo

19.10.2024

Ovet 18.30, kesto avoin

Liput alk. 29€ Lippupisteestä