STINAKO & Heta Narkaus – A la Malmi

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Yhden viime vuoden upeimmista levyistä julkaissut STINAKO ja loppuvuodesta 2022 debytoinut Heta Narkaus saapuvat A la Malmi -klubin vieraiksi huhtikuussa.

Yhden viime vuoden upeimmista levyistä julkaissut STINAKO ja loppuvuodesta 2022 debytoinut Heta Narkaus saapuvat A la Malmi -klubin vieraiksi huhtikuussa.

Stinako on helsinkiläisen Stina Koistisen artistinimi. Stinakon ainutlaatuisessa indiepopissa on läsnä vastakkaisia elementtejä – riemua ja melankoliaa, kaipuuta ja päättäväisyyttä, voimaa ja herkkyyttä. Lokakuussa 2022 julkaistu Ghostina on Stinakon toinen pitkäsoitto, levy on kerännyt ylistäviä arvioita pitkin musiikkimedian kenttää. Koistinen tunnetaan myös mm. Color Dolor -yhtyeestään, joka voitti Teosto-palkinnon 2018 levyllään Love.

Stina Koistinen - laulu, piano
Aili Järvelä - viulu, harmoni, huilu, laulu
Mila Laine - sello, laulu
Tapio Viitasaari - syntetisaattorit, laulu

Illan avaa marraskuussa 2022 herkkävireisen debyyttialbuminsa Liian ohutta ilmaa julkaissut Heta Narkaus. Heta Narkauksen herkällä pensselillä maalaileva musiikki kulkee dreampopin ja post rockin välimaastossa. Hetan ja tuottaja-kitaristi Nicolas 'Leissi' Rehnin (Yona, Color Dolor, Jesse Markin) kanssa yhteistyössä sävelletyt kappaleet häilyvät unettomuuden ja väsymyksen rajamailla, etsien lohtua ja kauneutta niistä hetkistä kun yhteys itseen ja muihin on katkeamaisillaan.

Heta Narkaus, laulu
Heikki Selamo, sähkökitara, basso
Aleksi Kaufmann, akustinen kitara, basso, sello
Aleksi Kinnunen, rummut, elektroniikka, syntetisaattori