Stoa Black Box: Kiki + Vera Wall + Emma & Matilda

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Vahvan ja herkän Kikin energiset keikat jäävät mieleen. Vera Wallin popin ja indien maailmoissa elävää musiikkia ei kannata ohittaa. emma & matilda välittävät isoja tunteita pienissä lauluissa.

Vahvan ja herkän Kikin energiset keikat jäävät mieleen. Vera Wallin popin ja indien maailmoissa elävää musiikkia ei kannata ohittaa. emma & matilda välittävät isoja tunteita pienissä lauluissa.

Tutustu uusiin kotimaisiin artisteihin Stoa Black Box -klubilla!

Kiki

Kikin kiistaton karisma ja upea lauluääni jäävät mieleen. Hänen musiikkinsa heijastelee vahvana naisena olemista, mihin kuuluu erottamattomasti myös herkkyys. Eri musiikkityyleistä inspiraatiota saava artisti haluaa sekoitella asioita rohkeasti, tehdä uutta ja ylittää rajoja. Kikin energisillä keikoilla, joilla tunteiden kirjo näkyy eri sävyissä, saa tanssia, vaikka itkettäisi. Jokainen on tervetullut!

Upea artistitulokas kuuluu kotimaisen musiikin kirkkaimpiin nouseviin tähtiin. Helmikuussa 2022 artisti valittiin YleX:n asiantuntijaraadin toimesta Läpimurto-listan sijalle 5, mikä oli täysin poikkeuksellista vasta yhden julkaisun tehneelle artistille. Kikin toinen single ”Rodeo” julkaistiin kesäkuussa 2022 ja pian sen jälkeen artisti teki ensimmäisen festarikeikkansa Weekend Festivaleilla.

Vera Wall

Vera Wall on Helsingistä kotoisin oleva 24-vuotias nouseva naisartisti. Debyyttisinkku “Jenkki” julkaistiin syksyllä 2022 ja tällä hetkellä Vera työstää debyyttialbumiaan. Hän on tehnyt musiikkia ammattimaisella tasolla vasta muutaman vuoden, mutta omistautunut musiikille ja sen haasteille koko ikänsä. Vera sanoittaa, sovittaa ja tuottaa kappaleensa pääosin itse. Artistin omien sanojensa mukaan hänen musiikkinsa elää popin ja indien maailmassa.

emma & matilda

emma & matilda on uusi ihastuttava duo, jonka muodostavat 23-vuotiaat parhaat ystävykset. Kaksikko luonnehtii musiikkiaan ”bedroom folkiksi”, ja suuri osa duon kappaleista onkin tehty jommankumman makuuhuoneessa. emma & matilda kirjoittavat ja laulavat, ja pääosin myös soittavat ja tuottavat kappaleensa itse. Lauluissa on vahvasti läsnä melankolia ja kaksikko toivoo, että heidän musiikkinsa voi olla kaunis paikka kipeille asioille. Ihmissuhteet toimivat loputtomana inspiraationa emman & matildan teksteille, jotka välittävät isoja tunteita pienissä lauluissa.

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä! Stoa Black Box -musaklubeilla ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit.

Tapahtuma on ikärajaton, klubin tarjoiluista vastaa ravintola Skutta.