Stoan Elojuhla: UMO feat. Pikku Papu & Elena Mîndru &Juha-Pekka Mikkola – Taiteiden yö

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Taiteiden yönä Stoan aukiolla vietetään syyskauden avaavaa Elojuhlaa musiikin lumoissa. UMO Jazz Orchestra saa solisteikseen Pikku Papun Orkesterin sekä Elena Mindrun & Juha-Pekka Mikkolan.

Taiteiden yönä Stoan aukiolla vietetään syyskauden avaavaa Elojuhlaa musiikin lumoissa. UMO Jazz Orchestra saa solisteikseen Pikku Papun Orkesterin sekä Elena Mindrun & Juha-Pekka Mikkolan.

Illassa on luvassa myös monenlaista elokuun iltaa ilahduttavaa maksutonta tekemistä.

Ravintola Box Stoa on avoinna ja tarjoilee herkkuja Elojuhlien ajan.

Esitykset
klo 17.45 Pikku Papu & UMO Hki (kesto n. 40 min.)
klo 18.30 Agit Cirk: Sphere (nykysirkusesitys)
klo 19 Elena Mîndru, J-P Mikkola & UMO Hki

Työpajat
klo 17–18.30 Skeittipaku, maksuton skeittikoulu koko perheelle
klo 17–20 maksuttomia työpajoja (tiedot tarkentuvat myöhemmin)

Pikku Papun Orkesteri & UMO Helsinki Jazz Orchestra klo 17.45
Kun yhdistetään Pikku Papun Orkesteri ja UMO Helsinki Jazz Orchestra, saadaan iiiiiiiso koko perheen lastenmusiikkikonsertti!

Konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Huom! Puhallinorkesterimme sointi on välillä äänekäs. Etenkin pienimpien konserttikävijöiden kanssa suosittelemme varautumaan koviin äänenvoimakkuuksiin.

Konsertin kesto n. 40 min.
Sateen sattuessa konsertti siirretään Stoan sisätiloihin.

Agit Cirk: Sphere klo 18.30
Sphere on viihdyttävä ja ilahduttavan humoristinen ulkoilmateos kaikenikäiselle yleisölle. Katsojat pääsevät todistamaan luottamusta uhkuvaa pariakrobatiaa, villejä heittoja, pudottautumisia ja taidokasta kiipeilyä, jotka tekevät teoksesta mieleenpainuvan.

Kesto noin 25 min.

Elena Mindru & Juha-Pekka Mikkola & UMO Helsinki Jazz Orchestra klo 19
UMO Helsinki Jazz Orchestra, jazzlaulaja Elena Mindru ja näyttelijä-muusikko Juha-Pekka Mikkola tarjoilevat täyslaidallisen kiehtovaa ja kutkuttavaa hittilistoilta ja elokuvista tuttua musiikkia big band -versioina.

Miltä Beyoncén Crazy In Love kuulostaa funk-versiona? Entä Ed Sheeranin Shape of You lattarina? Puhumattakaan Harry Stylesin Watermelon Sugarista, joka on taivutettu aivan erityisen makeaan muotoon 16-henkisen orkesterin käsittelyssä!

Konsertin kesto n. 1 h.
Sateen sattuessa konsertti siirretään Stoan sisätiloihin.

Skeittipaku klo 17–18.30
Tule tutustumaan skeittipakuun ja kokeilemaan miltä meno maistuu laudalla rullaillen! Skeittipakusta löytyy lainaksi rullalautoja ja suojavarusteita. Opettajana toimii ammattiskeittaaja Petrus Marttila, joka on kiertänyt skeittipakun kanssa päiväkodeissa, kouluissa, nuorisotaloilla sekä eri tapahtumissa jo vuodesta 2012.