Stoan perhesirkuskurssi – tiistaisin klo 17.30–18.15

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Stoan notkea sirkusryhmä 3–6-vuotiaille lapsille ja heidän aikuisilleen. Kymmenen opetuskerran kurssi.

Stoan notkea sirkusryhmä 3–6-vuotiaille lapsille ja heidän aikuisilleen. Kymmenen opetuskerran kurssi.

Sirkus on aina herättänyt uteliaisuutta ja iloa niin isoissa kuin pienissäkin. Tämä lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus avaa ovia sirkuksen maailmaan.

Sirkuskurssilla leikitään ja kokeillaan erilaisia sirkustaitoja kuten tasapainoilua, akrobatiaa ja jongleerausvälineitä. Lapsesi pääsee iloitsemaan kokonaisvaltaisesta aistikokemuksesta, joka edistää luovuutta ja hahmotuskykyä sekä kehittää tärkeitä taitoja, kuten tasapainoa, voimaa ja koordinaatiota. Aikuiset saavat samalla vetreyttää omia taitojaan, pääsevät tutustumaan muihin vanhempiin tai isovanhempiin sekä tietenkin luomaan läheistä suhdetta omaan lapseensa.

Ohjaaja: Enrique Salas
Aika: Ti 10.9.–19.11. klo 17.30–18.15 (ei syyslomaviikolla ti 15.10.)
Kesto: 10 x 45 min
Max. osallistujamäärä: 12 paria
Kielet: englanti, espanja, suomi
Maksuton.

Ennakkoilmoittautuminen ma 19.8. klo 10 alkaen: stoa.fi, tapahtuman kohdalla, ruudun oikealla olevan Ilmoittaudu-näppäimen kautta.

HUOM! Jos et mahtunut kurssille mukaan, mutta haluat päästä tutustumaan perhesirkustoimintaan, voit tulla paikan päälle ennen kurssin alkua. Otamme jokaisella kurssikerralla mukaan maksimissaan kaksi lapsi-aikuinen-paria kokeilemaan harrastusta kertaluonteisesti.

Lisätiedot: [email protected]