Suomen suurin pulahdus Hietsussa

Hiekkarannantie 11, 00100 Helsinki
Hietarannan uimaranta

Tule Hietsuun toteuttamaan Suomen suurinta pulahdusta ja juhlistamaan Itämerta!

Tule Hietsuun toteuttamaan Suomen suurinta pulahdusta ja juhlistamaan Itämerta! 

Kellon lyödessä kuusi kastaudutaan veteen – jokainen voi pulahtaa omalla tyylillään. Voit vain kahlata vedessä tai uiskennella antaumuksella. Kokeneemmat avovesiuimarit voivat uida pidemmän lenkin Uimaliiton opastuksella.

Ethän mene veteen aivan yksin: pulahduksissa kannattaa aina olla mukana kanssapulahtaja tai rannalla kaveri, joka katsoo perään.

Luvassa on letkeää rantatunnelmaa ja leikkimielisiä kilpailuja. Pukeudu omaan uimalookiisi, vain mielikuvitus on rajana! Hullunkurisin uimalook palkitaan. Voit jakaa asusi ja pulahduksesi someen muidenkin ihailtaviksi hashtageilla #itämeripäivä ja #pulahdus.

 

Hietarannan uimaranta

29.8.2024

17.30-18.30

Vapaa pääsy

 

Tapahtuma on osa Itämeripäivän Pulahdus-tempausta, jossa kastaudutaan veteen ympäri Itämeren klo 18. Pulahduksen ideana on nauttia vesistöjen tuomista virkistysmahdollisuuksista ja toisaalta samalla kiinnittää huomiota vesistöjen ekologiseen tilaan. Tavoitteena on hyvinvoivat vesistöt, joissa voi pulikoida turvallisesti läpi kesän. Katso millaisia arjen tekoja sinä voit tehdä vesistöjen hyväksi.

Tapahtuman järjestävät Uimaliitto, John Nurmisen Säätiö ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto.