Valokuva Retkipaikka / Midjourney

Syyskuun retkilauantai: Korjaa, huolla ja kierrätä!

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
Haltia Suomen luontokeskus

Syyskuun retkilauantaina tutustutaan retkeilyvarusteiden huoltoon ja korjaukseen, joiden avulla voi nauttia varusteista pitkään, retkeillä turvallisemmin

Syyskuun retkilauantaina tutustutaan retkeilyvarusteiden huoltoon ja korjaukseen,  joiden avulla voi nauttia varusteista pitkään, retkeillä turvallisemmin sekä säästää rahaa.

Opastetulla ja maksuttomalla "Korjaustarpeet luonnosta" -retkellä klo 13-14 ammattilaiset opastavat sinua tunnistamaan luonnosta löytyviä tarvikkeita ja materiaaleja, joita voi hyödyntää retkeilyvarusteiden korjauksessa. Retki tarjoaa arvokasta tietoa ja vinkkejä, miten voit tehdä pieniä korjauksia itse luonnon antimilla. 

Haltia-salin retkeilykirppiksellä klo 11-15 voi hankkiutua eroon itselle tarpeettomista varusteista tai tehdä second hand -löytöjä edullisesti ja ekologisesti. Kaunein ruska-aika on aivan nurkan takana, joten on hyvä hetki päivittää varusteet syksyn retkiä varten.

Retkilauantain peruspalvelut ovat myös saatavilla koko päivän ajan. Haltia pitää ovensa pidempään auki, joten voit tutustua näyttelyihin ja nauttia luontokeskuksen tarjonnasta vielä tapahtuman jälkeenkin. Lisäksi tarjolla ovat lämpimät retkisaunat, jotka tarjoavat rentouttavan hetken päivän päätteeksi.

 

Suomen luontokeskus Haltia, Espoo

2.9.2023 

10.00-21.00

Vapaa pääsy


Retkilauantai järjestetään Suomen luontokeskus Haltiassa joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Retkilauantaisin Haltian palvelut ovat avoinna klo 21 saakka, sauna lämpiää ja näyttelyihin on maksuton sisäänpääsy klo 15 alkaen.