Valokuva Auli Honkanen

Taloyhtiöiden tuoreita kokemuksia energiaremonteista -keskustelutilaisuus

Keskustelutilaisuudessa Myllypurossa kolmen taloyhtiöiden edustajat kertovat taloyhtiönsä kokemuksia viimeaikaisista energiaremonteistaan.

Keskustelutilaisuudessa kolmen helsinkiläisen taloyhtiön edustajat kertovat taloyhtiönsä kokemuksia toteutuneista energiaremonteista avoimesti ja silottelematta. Yleisö saa esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun paikan päällä. Jokaisen puhujan taloyhtiössä on toteutettu erilaisia energiaremontteja. Tilaisuudesta on eniten hyötyä taloyhtiöiden hallitusten jäsenille sekä osakkaille, jotka pohtivat energiaremonttia ja kaipaavat toisten taloyhtiöiden neuvoja ja kokemuksia.

Webinaarin järjestää Helsingin kaupungin puolueeton ja maksuton taloyhtiöiden energianeuvontapalvelu, lisätietoja hel.fi/energiaremontti. Energianeuvonnan järjestämät tilaisuudet ovat saaneet paljon hyvää palautetta. 

Tilaisuuteen osallistuminen on ilmaista, mutta tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen osoitteessa https://tinyurl.com/er-kokemuksia23

Tilaisuuden ohjelma

17:00 Pullakahvit tarjolla osallistujille

17:15 Energia-asiantuntijan tervetuliaissanat

17:20 Maalämpö- ja poistoilmalämpöpumppu sekä aurinkopaneelit Pasilassa
Helinä Tuominen - As Oy Resiinan hallituksen jäsen

17:50 Maalämpö- ja poistoilmalämpöpumppu Kontulassa
Jouko Kunnas - As Oy Keinutie 11 hallituksen jäsen

18:20 Ilmavesilämpöpumput ja aurinkopaneelit Vuosaaressa
Risto Lähteenmäki - As Oy Lokkisaarentien hallituksen puheenjohtaja

18:50 Vapaata keskustelu ja kysymyksiä esiintyjille ja asiantuntijoille

19.30 Tilaisuus päättyy

 

Lisätiedot

Tilaisuuden tallenne julkaistaan myös verkossa jälkikäteen ja tieto tallenteesta lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Tilaisuuden esitysmateriaalit julkaistaan myös verkossa. 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä numeroon 040 674 2578 tai sähköpostitse [email protected]. Energianeuvonta järjestää syksyllä 2023 myös toisen tilaisuuden, webinaari: Maalämpöhanke taloyhtiön silmin 27.9.2023.