Valokuva Nuorten Ääni -toimitus

Talvilomalla toimittajaksi!

Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
Keskustakirjasto Oodi

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta ja journalismista? Haluatko päästä haastattelemaan yhteiskunnan vaikuttajia ja tehdä oman lehti- tai videojutun?

​​Hei sinä yläkouluikäinen (7.–9. lk) nuori! Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja journalismista? Haluatko päästä haastattelemaan poliitikkoja, yritysjohtajia ja muita yhteiskunnan vaikuttajia ja tehdä oman lehti- tai videojutun?  

​Jos vastasit kyllä, tule talvilomalla kahden päivän pop up -toimitukseen keskustakirjasto Oodiin! Toimitus kokoontuu Oodissa talvilomaviikon maanantaina ja tiistaina 12.2. ja 13.2. kello 10–15. Mukana sitoudutaan olemaan molempina päivinä.  

​Pop up -toimitus on Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden toimintaa. Toimituspäivät ovat osallistujille maksuttomia. Molempina päivinä on tarjolla välipala.  

​Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla tai tekstiviestillä (myös WhatsApp) lehtitoiminnan ohjaaja Mandi Säilälle: [email protected], 0401857928. 

​Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoitathan viestissä myös mahdollisista erityisruokavalioista tai muista asioista, jotka meidän olisi hyvä tietää. Tervetuloa vaikuttamaan! ​