Talviloman taidepäivät

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Annantalolla voi viettää talviloman taidetyöpajoissa yhden työpajapäivän tai vaikka koko viikon! Tarjolla kuvataidetta, tanssia ja kivaa monitaiteista tekemistä. Pajat on tarkoitettu 8–12-vuotiaille.

Annantalolla voi viettää talviloman taidetyöpajoissa yhden työpajapäivän tai vaikka koko viikon! Tarjolla kuvataidetta, tanssia ja kivaa monitaiteista tekemistä. Pajat on tarkoitettu 8–12-vuotiaille.

Taidetyöpajat järjestetään joka päivä klo 9.30–13.30. Maanantaista keskiviikkoon opetuskieli on suomi. Torstaina ja perjantaina opetuskieli on ruotsi. Työpajojen tarkemmat sisällöt ilmoitetaan verkkosivulla myöhemmin.

Työpajoja ohjaavat Annantalon omat taidekasvattajat, Helsingin yliopiston kuvataiteen didaktiikan opiskelijat ja ammattikorkeakoulun Arcadan kulttuurituottajaopiskelijat.

Työpajoihin on vapaa pääsy ja ennakkoilmoittautuminen. Sitovat ilmoittautumiset kunkin työpajapäivän kohdalta osoitteessa annantalo.fi. Jokaiseen päivään ilmoittaudutaan erikseen.

Lisätiedot: [email protected]

Tiistain 21.2. työpajat:

klo 9:30-11
KALEVALAINEN VOIMAELÄIN

Tervetuloa muotoilemaan oma myyttinen voimaeläin silkkimassaa ja rautalankaa hyödyntäen. Aloitamme voimaeläimen luomisen tulevaa Kalevalan päivää (28.2.) ennakoiden. Aluksi tutustumme hieman Kalevalaan ja teemme yhteisen musiikkipiirrosseikkailun voimaeläimen tunnetiloja pohtien. Ajattelemme, että voimaeläin voi olla sellainen mielikuvituseläin, joka osaa erilaisia asioita ja toimii hyvää onnea tuovana maskottina esimerkiksi elämän erilaisissa iloisissa, surullisissa ja jännittävissä tilanteissa. Voimaeläin voi olla Kotka-Hai tai Elefantti-Käärme tai mitä ikinä mieleen juolahtaa. Minkälainen on sinun voimaeläimesi?

klo 12-13:30
SUKELLA KOSMISEEN TAIKAMAAILMAAN!

Harmaa ja passiivinen maailma tarvitsee apuasi! Aistien, kehon ja tunteiden avulla haemme kosmisesta taikamaailmasta värit takaisin arkeen. Varauduthan, että vaatteet saattavat sotkeutua, sillä värit ja tunteet voivat räiskyä suojapuvuista huolimatta.