Tataki | Denise Fontoura & Sambaki – Global Club Nights

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Global Club Nights (GCN) on klubisarja, jossa musiikin parissa työskentelevät ja sitä rakastavat ihmiset kokoontuvat juhlistamaan musiikkia yhdessä.

Global Club Nights (GCN) on klubisarja, jossa musiikin parissa työskentelevät ja sitä rakastavat ihmiset kokoontuvat juhlistamaan musiikkia yhdessä.

Klubien tavoitteena on turvallisen, osallistavan ja luovan ympäristön luominen. Elävän musiikin, radio-ohjelmien, seminaarien ja työpajojen avulla tapahtumat pyrkivät rakentamaan siltoja kaikkien musiikin ystävien ja heidän yhteisöjensä välille.

TATAKI on musiikkiesitys, josta vastaavat taiwanilainen shamisenin soittaja Zuiko ja suomalainen rumpali ja laulaja Aarne. Yksi piirre yhdistää Zuikoa ja Aarnea – kumpikin lyö instrumenttiaan. Olipa kyse sitten shamisenin kieliä takovasta bachista tai rumpua lyövistä rumpukapuloista, iskut ja rytmiset elementit ovat tämän esityksen ytimessä.

Denise Fontoura & Sambaki
Laulaja ja sanoittaja Denise Fontoura aloitti musiikkitaipaleensa hip hop -ryhmässä, ja työhön tuli lisää monipuolisuutta hänen asuessaan Rio de Janeirossa. Denise on tehnyt yhteistyötä paikallisten taiteilijoiden kanssa ja laatinut heidän kappaleistaan portugalinkielisiä versioita. Hänellä on myös ollut muita projekteja, joiden myötä paikalliseen musiikkiskeneen on saatu ripaus aitoa brasilialaisuutta.

Sambaki on Brasiliasta alkunsa saanut bändi, jonka jäsenet ovat eri puolilta maailmaa. Sambaki on käynyt kiertueilla jo vuosikymmenen ja valloittanut yleisöjä suosittujen brasilialaisten kappaleiden ja tyylien cover-versioilla.

Global Club Nights on tuotettu yhteistyössä Sibelius-Akatemian globaalin musiikin osaston ja kulttuurikeskus Caisan kanssa.

Kesto: 3,5 t, sis. väliajan
Kieli: englanti, suomi, portugali ja espanja
Liput: 10 € / 6 € osoitteesta lippu.fi.

Voit pyytää esitykseen mukaasi kulttuurikaverin, jonka seurassa maksat lipusta 5 € ja kulttuurikaveri pääsee esitykseen ilmaiseksi.
Lue lisää kulttuurikavereista täältä

Kulttuurikaverilippujen varaukset sähköpostitse Caisan vahtimestarille: [email protected].