Teatteri Ilmi Ö.: Metsämosaiikki – Small size days

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Metsämosaiikki on moniaistinen vauvateatteriesitys, jossa tila muuttuu pala palalta lumoavaksi metsäksi elävän musiikin, liikkeen ja kauniiden luontokuvien kautta.

Metsämosaiikki on moniaistinen vauvateatteriesitys, jossa tila muuttuu pala palalta lumoavaksi metsäksi elävän musiikin, liikkeen ja kauniiden luontokuvien kautta.

Miten maisemaa maalataan? Mitä kivillä on kerrottavana? Mihin leikki vie? Tule yhdessä vauvasi kanssa luomaan ensimmäisiä yhteisiä teatterielämyksiä.

Näyttämöllä: Anne Korhonen, Maria Myllykangas, Minna Savin, Outi Sädekallio-Snellman ja Jari Rättyä
Valokuvat: Matti Snellman
Pukusuunnittelu: Mirva Mietala
Kohderyhmä: Vauvat ja heidän läheisensä
Kesto: 30 min + oma aika näyttämöllä

Esitys on osa Kulttuurin kummilapset -hanketta, jossa jokaisella vuonna 2020 tai sen jälkeen syntyvällä helsinkiläisellä lapsella on kummina kulttuuritoimija, jonka kautta lapsi ja hänen perheensä saa henkilökohtaisen kosketuksen taiteeseen ja kulttuuriin.

Vuonna 2021 syntyvät lapset ovat teatterin kummilapsia. Lasten kummeina toimivat Teatteri ILMI Ö., Helsingin Kaupunginteatteri, Nukketeatteri Sampo, Suomen Kansallisteatteri, Svenska Teatern ja Q-teatteri.

Ilmoittautuminen esityksiin: annantalo.fi 10.1. alkaen.

Annantalolla juhlitaan jälleen pienten lasten oikeutta taiteeseen ja kulttuuriin. Tammikuun viimeisenä viikonloppuna kansainvälisen Small Size Network -verkoston sata jäsentä ympäri maailmaa tarjoaa taide-elämyksiä 0–6-vuotiaille lapsille ja heidän aikuisilleen. Small size days muistuttaa siitä, että taide on merkityksellistä ja tarpeellista meille ihmisille ihan pienestä pitäen.