The Music of Hans Zimmer & Others – A Celebration of Filmmusic

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Hans Zimmerin ja muiden musiikkia – Elokuvasävelmien juhla

Hans Zimmerin ja muiden musiikkia – Elokuvasävelmien juhla

Koe elokuvamusiikin lumoava maailma teoksessa "Hans Zimmerin ja muiden musiikkia"! Nauti parhaimmista elokuvamusiikkikappaleista elokuvista kuten mm. "Top Gun", "Dune", "James Bond", "Pirates of the Caribbean", "Leijonakuningas", "Gladiaattori", "Yön ritari", "Inception", "Interstellar" vaikuttavassa konserttitapahtumassa. Mukana on elokuvamusiikkiorkesteri, kuoro, kuuluisia solisteja ja valoshow. Illan isäntänä toimii erityisvieras suoraan alkuperäisestä elokuvasta!

Ei ole toista säveltäjää, joka olisi vaikuttanut elokuvamaailmaan viimeisen kahden vuosikymmenen aikana yhtä paljon kuin Oscar-, Golden Globe- ja Emmy-palkittu Hans Zimmer. Hänen uskomattomia sävellyksiään ovat mm. "James Bond", "Leijonakuningas", "Pirates of the Caribbean", "Gladiaattori", "Yön ritari", "Teräsmies", "Inception" ja "Interstellar".

Saksassa syntynyt Hans Zimmer nousi kuuluisuuteen "Sademies" -elokuvan musiikilla ja on siitä lähtien siivittänyt lukuisia Hollywoodin megahittejä saavuttamaan menestystä, mukaan lukien "Mission Impossible II", "Gladiaattori", "Pirates of the Caribbean", "Interstellar" ja "Batman". Hans Zimmer sai yhdennentoista Oscar-ehdokkuutensa vuonna 2018 Christopher Nolanin elokuvan "Dunkirk" soundtrackista.

Yleisö pääsee kuulemaan mielenkiintoisia taustatarinoita, kuten sen, miten Hans Zimmer välitti anti-apartheid-viestin "Leijonakuninkaan" laulun sanoituksessa äidinkielellään, kertoen Disney-yhtiölle sen kertovan perhosista. Hans Zimmer ihailee Ennio Morriconen työtä ja nimeää hänet esikuvakseen. Konsertissa kuullankin otteita Morriconen elokuvista "Hyvät, pahat ja rumat" ja "Once Upon a Time in the West".

Konsertissa kuullaan myös Zimmerin säveltämä kappale Aurora-elokuvateatteriampumisen uhreille ja hänen säveltämäänsä musiikkia ilmastonmuutoksen vastustamiseksi.

"Hans Zimmerin ja muiden musiikkia – Elokuvasävelmien juhla" on unohtumaton audiovisuaalinen kokemus!

Ikäraja: S

Kesto n. 2 h 30 min, sisältää väliajan