Valokuva © Kim salin

Tillsammans -pihapelipäivä

Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki
Helsingin jäähalli

HIFK kutsuu kaikki lapset, nuoret ja perheet liikkumaan helatorstaina 18.5. HIFK:n Tillsammans-pihapelipäivä järjestetään helatorstaina 18.5. klo 14-17.

HIFK kutsuu kaikki lapset, nuoret ja perheet liikkumaan helatorstaina 18.5. HIFK:n Tillsammans-pihapelipäivä järjestetään helatorstaina 18.5. klo 14-17 Helsingin Jäähallissa.

Kaikki lapset, nuoret, perheet ja aikuiset kutsutaan liikkumaan jääkiekon, käsipallon, salibandyn, golfin ja jalkapallon parissa. Hallilla on myös Skidiklubin askartelu- ja piirustuspiste.

Päivän aktiviteeteista vastaavat HIFK Fotboll, HIFK Handball, HIFK Salibandy, HIFK Golf sekä tietysti HIFK:n jääkiekkoammattilaiset.

Tapahtuma on kaikille maksuton. Kulku tilaisuuteen tapahtuu jäähallin etupihalta. Kioskit palvelevat tapahtuman ajan.

Tapahtuman pisteet löytyvät Nordiksen jäätasolta, joten liikkumaan ja tekemään pääsee säästä riippumatta.

Liikutaan vastuullisesti

Osa HIFK:n vastuullisuusohjelman tavoitetta on saada lapset, nuoret ja perheet liikkumaan sekä innostumaan urheilun tuomasta hyvästä olosta. Liikunta lisää fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

HIFK:n vastuullisuusryhmä on vahvasti mukana Tillsammans-pihapelipäivässä. Kumppaneiden tuki mahdollistaa lisäksi kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestettävän Tillsammans-liikuntaleirin. Nordiksella 1.-3.-luokkalaisille järjestettävä päiväleiri rakentaa lapsille liikkumista ja leikkimistä täynnä olevan viikon.

Helsingin Jäähalli 
18.5.2023 klo 14-17

Vapaa pääsy