Topmost: Hold me & Love me

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Vierivät kivet eivät vieläkään sammaloidu!

Vierivät kivet eivät vieläkään sammaloidu!

Kevään 2019 Topmost 55v Happy together konsertti- kiertue oli suurmenestys. Topmost esittäytyy vuoden 2019 kevään Happy Together- ja syksyn 2019 Hold Me- loppuunmyytyjen konserttien innoittamana jälleen kaikille 60`s musan diggareille ja ikuisesti uskollisille Topmost-faneille.

Koulupojista koostunut Topmost oli heti perustamisestaan lähtien kovaa vauhtia matkalla kohti Suomen popmaailman huippua. Vuonna 1967 Topmost oli Suomen suosituin nuorisoyhtye ja keikkamatkat ulottuivat myös ulkomaille, Ruotsiin ja Tanskaan saakka. Topmostin suosio perustui suurelta osin puhtaaseen yhteislaulantaan sekä rhythm and blues- ja soul-musiikin hallitsemiseen. Nuoret soittajat olivat myös tyttöjen mieleen, tätä edesauttoi huoliteltu pukeutuminen sillä esiintymisasut ostettiin Tukholman sen ajan huippuvaatekaupoista.

Yhtyeen levytyksistä Merisairaat kasvot, Näen mustaa vain ja Hän sinut jättää nousivat listoille ja saavuttivat suuren suosion. Koko Topmostin levytyshistoria löytyy vuonna 2012 julkaistulta albumilta Topmost Years. Albumi on kokoelma yhtyeen levytyksistä ja live-nauhoituksista 1960-luvulta. Topmostin tuorein single Hold Me on vuodelta 2019 se on tullut tutuksi mm. Happy Together ja Hold Me -kiertueilta.

Topmostin kokoonpanoon kuuluvat Gugi Kokljuschkin (laulu), Harri Saksala (laulu), Kisu Jernström (rummut ja laulu), Holle Holopainen (basso ja laulu), Eero Lupari (kitara ja laulu) ja Tommi Lindell (koskettimet v. 2004-). Yhtyeen alkuperäinen kosketinsoittaja Arto ”Poku” Tarkkonen menehtyi syksyllä 2007.

Esityksen kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.