Valokuva Tyhjä Kulho

Tyhjä Kulho 2024

Kirkkokatu 18, 00170 Helsinki
Tuomiokirkon krypta

Tyhjä kulho on kansainvälinen tapahtuma, jossa kerätään varoja ruoka-avun tarpeessa oleville. Tapahtuma on järjestetty Suomessa vuodesta 2003.

Tyhjä kulho on kansainvälinen tapahtuma, jossa kerätään varoja ruoka-avun tarpeessa oleville.  Tapahtuma on järjestetty Suomessa vuodesta 2003.

Tänä vuonna tapahtuma on jälleen osa Helsinki Design Weekiä. Tämän vuoden HDW:n teeman mukaisesti sukelletaan syvemmälle Tyhjä Kulho-tapahtuman juurille, joka on yhteisöllisyyttä. Tyhjä Kulho-tapahtuma on jo valtava yhteisö suunnittelijoista, keraamikoista, yrittäjistä, yrityksistä, ravintoloista, muusikoista ja monista vapaaehtoisista. He saavat tämän tapahtuman toteutumaan.

Tapahtumaa juhlitaan hyvän ruoan, designin ja musiikin merkeissä. Keramiikka- ja lasitaiteilijat lahjoittavat valmistamiaan uniikkeja keittokulhoja, paikalliset ravintolat ja yritykset lahjoittavat keittoja ja leipää ja muusikot viihdyttävää musiikkia. 

 

Tuomiokirkon krypta

7.9.2024

11.00-14.00

 

Lahjoituksella (vähintään 25 €) kävijät voivat nauttia valitsemansa keiton ja valita kulhon mukaansa muistutukseksi siitä, että maailmassa on paljon tyhjiä kulhoja.

Tuki menee suoraan UNICEFin hätäapuun, jota tarvitaan nyt!