Unelmien puutarha

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Unelmien puutarha on lastenteatteriesitys unelmoinnista ja haaveista, omaan itseen uskomisesta ja omannäköisen elämän elämisestä.

Unelmien puutarha on lastenteatteriesitys unelmoinnista ja haaveista, omaan itseen uskomisesta ja omannäköisen elämän elämisestä.

Tanssia, teatteria ja klovneriaa sisältävä lastenteatteriesitys herää henkiin musiikin, vahvan visuaalisen ilmeen ja yleisökontaktin kautta.

Unelmien puutarha vie katsojan matkalle paikkaan, jossa on lupa olla aivan oma itsensä ja sanoa ääneen omat unelmansa. Kuten puutarhan kauniita kukkia, myös unelmia pitää hoitaa, helliä sekä ravita ja niihin pitää uskoa, jotta ne kasvavat ja puhkeavat kukkaan.

Hyvästä hoidosta huolimatta osa unelmista kuihtuu pois ja niiden tilalle kasvaa jotain uutta, erilaista. Joskus unelmiemme puutarhaan voi myös eksyä yllättävä vieras, tuntematon siemen, josta voikin kasvaa jotain, mistä emme osanneet edes unelmoida. Jotain vielä ihanampaa!

Unelmien puutarha kutsuu katsojansa unelmoimaan ja leikkimään mielikuvituksellaan. Esitys saa inspiraatiota puutarhojen värikylläisyydestä, yllätyksellisyydestä ja kauneudesta. Teos luodaan aktiivisessa yhteistyössä päiväkotilasten kanssa.

Esityksen jälkeen järjestetään osallistava työpaja. Työpaja mahdollistaa esityksessä käsiteltyjen teemojen parissa työskentelyn heti esityksen jälkeen. Työpaja on tarkoitettu esityksen katsoneille 3–6-vuotiaille lapsille. Lapsi osallistuu työpajaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Työpajassa käsitellään liikkeen ja kehollisen lähestymistavan avulla paikkaa, jossa on lupa olla aivan oma itsensä ja sanoa ääneen omat unelmansa. Työpajan ohjaavat Minttu-Maaria Makkonen ja Marjukka Myllyntaus.

Työpajan kesto 30 min, paikkoja rajoitetusti. Työpaja on maksuton ja voit valita työpajaosion sisältävän pääsylipun lippu.fi-sivulta.

Työryhmä
Esiintyjät: Minttu-Maaria Makkonen, Marjukka Myllyntaus ja Veera Pulkkinen
Käsikirjoitus ja ohjaus: Makkonen, Myllyntaus, Pulkkinen
Musiikki ja laulu: Veera Pulkkinen
Visuaalinen suunnittelu ja toteutus: Ines Masanti
Valosuunnittelu: Aku Lahti
Tuottaja: Marjukka Myllyntaus

Kesto: max 45 min
Ikäsuositus: 3+ vuotta
Kieli: suomi, sanaton, kuvailutulkattu
Liput: 6 €, lippu.fi