Vähän villimpi vappudisco – Vappuetkot lapsille ja lapsenmielisille

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Vähän villimmässä vappudiscossa fiilistellään DJ Laiska Jaakon tahdissa niin discon, funkin kuin soulinkin rytmejä.

Vähän villimmässä vappudiscossa fiilistellään DJ Laiska Jaakon tahdissa niin discon, funkin kuin soulinkin rytmejä.

Tämä on tanssiinkutsu pienille ja isommille, jotka nauttivat monenlaisesta musiikista. Käytössä on Stoan musiikkisalin koko lattia, jolla voit heittää vähän villimmälle vappuvaihteelle, yksin tai koko perhe tai porukka yhdessä.

Tapahtumassa pääset vapputunnelmaan myös koristautumalla asianmukaisesti. Ravintola Skutta tarjoilee parhaat vappuherkut.

Mukana myös nuoret katutanssijat Nuutti Jokinen ja Monita Ifemeni, jotka ovat intohimoisia street-lajien taitureita. Nuutti ja Monita ovat tanssineet lukuisissa näytöksissä, videoilla ja kisalavoilla. Näiden lasten mielestä parasta tanssissa on se, että jokainen saa ilmaista itseään vapaasti ja harrastuksessa on kannustava ilmapiiri. Nuutti ja Monita innostavat kaikki mukaan tanssimaan svengaavia vappubiittejä sekä oppimaan hauskoja hip hop -muuveja!

DJ Laiska Jaakko on DJ, tuottaja, vinyyliaddikti ja tapahtumatuottaja, jolla on takana melkein kahden vuosikymmenen kokemus rytmimusiikin pyörittämisestä. Laiska on esiintynyt uransa varrella lukuisissa tapahtumissa ja festivaaleilla, niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on ollut myös mukana Bassoradion Viidakkorumpu / Basso Drum & Bass Show’ssa. Livestriimeissä löydät hänet UnohdusTV -twitch kanavalta.

Kesto n. 2 tuntia

Vapaa pääsy