Valokuva Darina Rodionova

Veden tuntu

Koreografi Ninni Perkon ohjaama Veden tuntu on Helsingin Kivinokkaan sijoittuva kulkueteos, joka sukeltaa ihmisruumiin ja meren väliseen yhteyteen.

Koreografi Ninni Perkon ohjaama Veden tuntu on Helsingin Kivinokkaan sijoittuva kulkueteos, joka sukeltaa ihmisruumiin ja meren väliseen yhteyteen.

Tanssijan keho elää jäähtyvän murtoveden hyhmäistä tiheyttä. Uhmakas laulu huutaa yhteyttä veteen. Veden tuntu on kulkueteos, joka sukeltaa ihmisruumiin ja meren väliseen yhteyteen.

Veden tuntu kutsuu katsojan Kivinokan historialliseen kansanpuistoon. Sen kallioisessa luonnossa perkussiivisen musiikin pulssi, tanssi ja laulu palauttavat katsojan meren jatkuvaan liikkeeseen ja kiertokulkuun. Ihminen nähdään hauraana ja lyhytaikaisena mutta samanaikaisesti tuhovoimaisena ikiaikaisen elementin äärellä. 

Tanssija Kardo Shiwan ja muusikko Amanda Blomqvist sekä yleisöopas Laura Lehtola saattelevat läsnäolijat kohtaamaan niin Itämeren voiman kuin ihmisen jättämän jäljen. 

 

Ohjaus ja koreografia: Ninni Perko 

Esiintyjät: Kardo Shiwan ja Amanda Blomqvist
Yleisöopas: Laura Lehtola
 

Kivinokka, esitys alkaa Kulosaaren kartanon edestä, Kipparlahdensilmukka 5

16.-18.8.2024

18.00-19.30

Liput 15/25€ Fientasta, ikäsuositus 12+

Esityksessä ei ole puhetta. Opas johtaa ryhmää suomeksi ja englanniksi.

Tapaamispaikalta kävellään oppaan johdolla esityspaikalle n. 1 km matka. Esitys tapahtuu kokonaan ulkona, paikalla ei ole katosta tai muita suojaavia rakenteita.