Vedet – Päiväkotinäytös

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Vedet on moniaistinen ja monitaiteinen esitys vauvoille ja sitä vanhemmille. Se on valo- ja äänitaidetta, elävää musiikkia, nukketeatteria, sirkusta, kosketuselämyksiä ja suutuntumaa.

Vedet on moniaistinen ja monitaiteinen esitys vauvoille ja sitä vanhemmille. Se on valo- ja äänitaidetta, elävää musiikkia, nukketeatteria, sirkusta, kosketuselämyksiä ja suutuntumaa.

Pe 19.5. klo 9.30 päiväkotinäytös ilmainen, ilmoittautuminen Kultuksessa.

Vedet on aistikas, mutta samalla leikkisä kuvaus uimisesta, sateesta, jäästä, suihkuista, virvokkeista, vessanpytyistä, kyyneleistä ja pastan keitinvedestä. Esitys tapahtuu katsojien yllä ja ympärillä. Esiintyjät nukettavat, jonglööraavat ja laulavat yleisön lomassa. Lähelle tulemisen ja vuorovaikutuksen tärkeys korostuvat koronan jälkeisenä aikana. Vauvat hahmottavat esityksen tunnelmina ja aistiärsykkeinä.

Vedet huomioi vauvojen erityispiirteet ja -tarpeet yleisönä, mutta esitys puhuttelee myös laajempaa yleisöä: esitys on ensisijaisesti vauvoille, mutta sen parissa viihtyvät kaikenikäiset. Esitys soveltuu myös erityisryhmille.

Taiteellisen työryhmän rinnalla esityssisällöstä vastaa Kulttuurikeskus PiiPoon 5–8-vuotiaista koostuva Väriläiskä-asiantuntijaryhmä. Tapahtuman järjestävät Kulttuurikeskus Caisa ja Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU.

Työryhmä:
Käsikirjoitus: Katja Kähkönen, Mateja Ocepek, Katja Povse, Väriläiskä-asiantuntijaryhmä
Ohjaus: Katja Kähkönen, Katja Povse
Jongleerauksen koreografia: Simon Llewellyn
Puvustus- ja lavastussuunnittelu ja -rakennus: Katja Kähkönen, Mateja Ocepek
Musiikki, äänimaailma ja laulu: Sanette Sevon
Esiintyjät: Katja Kähkönen, Simon Llewellyn, Sanette Sevon
Valosuunnittelu: Katja Kähkönen
Tuottaja: Katja Kähkönen
Yhteistyökumppanit: Kulttuurikeskus Caisa (Helsinki), Kulttuurikeskus PiiPoo (Lempäälä)
Esitystä tukee Taiteen edistämiskeskus.

Kesto: max. 45 min
Soveltuu kaikenikäisille 4 kuukauden ikäisistä ylöspäin.
Esitys on sanaton.