Valokuva Helsingin kaupunki

Verkkoasukastilaisuus: Sepänmäki asemakaavamuutos

Tervetuloa tiistaina 26.3 kello 18.00 keskustelemaan Sepänmäen asemakaavamuutoksesta. Tavoitteena on mm. mahdollistaa luonnonläheistä ja sekoittunutta asumista.

Tervetuloa Sepänmäen asemakaavamuutoksen verkkotilaisuuteen tiistaina 26.3. Teamsiin. Ohjelma alkaa klo 18.00. Suosittelemme liittymään n. 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Pääset tilaisuuteen klikkaamalla liittymislinkkiä https://bit.ly/sepanmaki.

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa luonnonläheistä, sekoittunutta, matalaa ja kerrostalovaltaista asumista. Alueelle tavoitellaan asumisen kerrosalaa noin 59 000 k-m2 (mikä mahdollistaa noin 1500 asukasta), sekä pienimuotoista liiketilaa ja varausta päiväkodille. Verkkoasukastilaisuudessa hankkeen arkkitehti esittelee alueen ja sen suunnitelmat. Tilaisuudessa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille ja keskustelulle. Pystyt kysymään ja kommentoimaan kirjoittamalla keskustelupalstalle tai pyytämällä puheenvuoroa.

Kaupunkiympäristön Teams verkkotilaisuuksiin voi liittyä anonyymisti liittymislinkin kautta. Liittyminen on mahdollista myös Microsoft-tunnuksilla kirjautuneena. Huomioithan, että jos liityt kirjautuneena esimerkiksi oppilaitoksen tai työpaikan tunnuksilla, nimesi ja sähköpostiosoitteesi näkyy järjestäjille ja muille osallistujille. Tilaisuuteen liittymällä annat luvan tietojesi käsittelyyn. Voit lukea lisää Teams-kokouksesta ja henkilötietojen käsittelystä: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/osallistu-kaupungin-suunnitteluun#nain-osallistut-teams-kokoukseen .

Tilaisuus tallennetaan. Hankkeesta vain suunnittelijan esitys tulee katsottavaksi kaupunkiympäristön YouTube-kanavalle hankkeen keston ajaksi. Pääset kanavalle linkistä, bit.ly/kymp-youtube. Suunnitelmiin voit tutustua etukäteen 19.3 – 17.4.2024 välisenä aikana osoitteessa hel.fi/suunnitelmat.