Valokuva Helsingin kaupunki

Verkkoasukastilaisuus: Tammasaarenlaiturin kelluva asuinkortteli, asemakaava ja asemakaavamuutos

Tervetuloa 20.5. klo 18.00 keskustelemaan hankkeesta. Kelluva kortteli on saanut suunnitteluvarauksen. Alueelle voisi sijoittua n. 4-5 kerroksisia kerrostaloja.

Tammasaarenlaiturin kelluvan korttelin verkkotilaisuus järjestetään maanantaina 20.5. Teamsiin. Ohjelma alkaa klo 18.00. Suosittelemme liittymään n. 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuus päättyy klo 18.45. Pääset tilaisuuteen klikkaamalla liittymislinkkiä, https://bit.ly/kaavailta205

Tilaisuus koskee Länsisataman alueella Tammasaarenkadun päätyä. Kaavaratkaisu on tehty, koska alueelle on haettu suunnitteluvarausta kelluvan korttelin rakentamiseksi. Hanke on saanut suunnitteluvarauksen. Alueelle voisi sijoittua n. 4-5 kerroksisia kerrostaloja. Verkkoasukastilaisuudessa kaavoittaja esittelee hankkeen ja hänen lisäksi paikalla on Floating Flats Helsinki Oy:n edustaja. Tilaisuudessa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Pystyt mm. kysymään ja kommentoimaan kirjoittamalla keskustelupalstalle tai pyytämällä puheenvuoroa.

Kaupunkiympäristön Teams verkkotilaisuuksiin voi liittyä anonyymisti liittymislinkin kautta. Liittyminen on mahdollista myös Microsoft-tunnuksilla kirjautuneena. Huomioithan, että jos liityt kirjautuneena esimerkiksi oppilaitoksen tai työpaikan tunnuksilla, nimesi ja sähköpostiosoitteesi näkyy järjestäjille ja muille osallistujille. Tilaisuuteen liittymällä annat luvan tietojesi käsittelyyn. Voit lukea lisää Teams-kokouksesta ja henkilötietojen käsittelystä: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/osallistu-kaupungin-suunnitteluun#nain-osallistut-teams-kokoukseen.

Tilaisuus tallennetaan. Hankkeesta vain suunnittelijan esitys tulee katsottavaksi kaupunkiympäristön YouTube-kanavalle tilaisuuden jälkeen kahdeksi viikoksi. Pääset kanavalle linkistä bit.ly/kymp-youtube. Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan voi tutustua 16.5 – 7.6.2024 välisenä aikana osoitteessa hel.fi/suunnitelmat.