Vihdoinkin irti! -stand up show – Tomi Haustola & Heikki Vilja

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tomi Haustolan ja Heikki Viljan Vihdoinkin irti -stand up -esitys tuo poikkeuksellisiin aikoihin poikkeuksellista hauskuutta.

Tomi Haustolan ja Heikki Viljan Vihdoinkin irti -stand up -esitys tuo poikkeuksellisiin aikoihin poikkeuksellista hauskuutta.

Vihdoinkin irti -show’ssa televisiosta tutut Tomi ja Heikki viihdyttävät yleisöä lavalla yhdessä ja erikseen, tarjoten yleisölle ainutlaatuisen kokemuksen, jossa on mukana ripaus vuorovaikutusta.

Tällä kertaa Heikki raahaa Tomin kotikentälleen Malmille. Malmitalolla Heikki on esiintynyt jo 90-luvulla paikallisen teatteriryhmän kanssa. Heikki itse kuvailee loistokasta hetkeään: "Joku variksenpelätti mä siinä näytelmässä olin." Tomi on luonnollisesti innoissaan päästessään tutustumaan Heikin kotikulmiin. "Varmaan se raahaa mut taas nepalilaiseen ravintolaan, Heikki tykkää syödä", kommentoi Tomi.

Malmitalon show`ssa Tomi päästelee uusitulla setillään koomisia höyryjä ulos omalle tyylilleen uskollisesti – siististi ja ilman turhia kirosanoja. Heikin esitys on siirtynyt pandemian vuoksi niin monta kertaa, että omien sanojensa mukaan alkuperäisen ensi-illan aikaan hän oli kymmenen kiloa kevyempi ja Tomilla oli vielä hiukset. Luvassa on vauhdikasta menoa ja outoja tilanteita, sekä kenties myös turhia kirosanoja.

Tomi ja Heikki ovat kumpikin tehneet stand upia jo yli kymmenen vuoden ajan. Ammattilaisklubien lisäksi he ovat tulleet tutuksi televisiosta mm. YLEn Naurun Tasapaino –ja Nelosen Stand Up! –ohjelmista.

Esityksen kesto on noin 1,5 tuntia sisältäen väliajan
Ikäsuositus 15 v
Liput 22,50 € lippu.fi