Valokuva Bad Drawing Club (c) Sofia Korkala

Viiniä ja piirtämistä

Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo

Yhteisöllinen taideyritys Bad Drawing Club järjestää maaliskuussa elävän mallin piirustusillan Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Yhteisöllinen taideyritys Bad Drawing Club järjestää maaliskuussa elävän mallin piirustusillan Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Malliksi tapahtumaan saapuu taidokas, kansainvälinen buto-taiteilija ja taidemalli Ken Mai, joka on esiintynyt ja työskennellyt mallina yli 25 vuotta sekä Suomessa että Japanissa.

Taidetapahtumien keskiössä on rennon, luovan hetken viettäminen uniikissa ja viihtyisässä ilmapiirissä. Tapahtuma sopii kenelle tahansa, joka haluaa harjoitella alastonmallin piirtämistä, aiemmasta taitotasosta riippumatta. Croquis-piirustukset, eli nopeat piirustukset elävästä mallista opettavat kiehtovalla tavalla silmän ja käden yhteistyötä.

Erillistä valmistautumista tai aiempaa osaamista tapahtumaan ei tarvita – tiskiltä voi napata toiseen käteen lasin lempijuomaa ja toiseen paikan tarjoamat laadukkaat piirtovälineet ja uppoutua luovuuden pariin. Paikan päältä löytyy laajasti erilaisia materiaaleja piirtämiseen, mutta halutessaan voi tuoda mukana myös omat välineet.

Kahden tunnin pituisen illan aikana piirretään sekä lyhyitä että pitkiä asentoja, kestoltaan noin 1-10min.

Tapahtuman aikana on mahdollisuus napata pientä syötävää tai juotavaa alakerran Korjaamo Baari & Keittiöstä, joka palvelee koko tapahtuman ajan.

 

Kulttuuritehdas Korjaamo

9.3.2023 klo 18-20

Liput 25€, sis. piirustusvälineet 

Tapahtuma ei ole esteetön