Valokuva Anton Olsson

Wärnheim - Muruaga - Leppänen

Kristianinkatu 16, 00170 Helsinki
Asbestos Art Space

Kokeellisen musiikin ilta järjestetään Asbestos Art Spacen tiloissa, esiintymässä monikansallinen trio Wärnheim - Muruaga - Leppänen

Kokeellisen musiikin ilta järjestetään Asbestos Art Spacen tiloissa, esiintymässä monikansallinen trio Wärnheim - Muruaga - Leppänen, joka syleilee tämän hetken mysteeriä... ja sen yli. 

 

Marcus Wärnheim - alttosaksofoni
Gon Muruaga - sähkökitara
Joonas Leppänen - rummut ja lyömäsoittimet

 

Asbestos Art Space

12.4.2024

Ovet 18.00, konsertti  19.00-20.30
Sisäänpääsy lahjoituksella

 

Marcus Wärnheim on ruotsalainen alttosaksofonisti ja improvisoija, joka työskentelee tällä hetkellä Amsterdamissa. Hänen taiteellisen tuotantonsa perustuu ensisijaisesti aitoon uteliaisuuteen äänen suhteen, jonka parissa hän työskentelee intensiivisen kuuntelun ja instrumenttinsa fyysisten mahdollisuuksien perusteellisen tutkimuksen kautta. 

Gon Muruaga Olguin on argentiinalainen sähkökitaristi, säveltäjä ja improvisoija, joka on erittäin aktiivinen Helsingin ja Tallinnan kokeellisen musiikin kentällä. Hänen musiikillinen lähestymistapansa yhdistää elementtejä jazzista, vapaasta improvisaatiosta, kokeellisesta musiikista, äänitutkimuksesta ja tieteidenvälisestä yhteistyöstä. 

Joonas Leppänen on suomalainen rumpali, joka toimii muun muassa kriitikoiden ylistämän Alder Egon kvartetin säveltäjänä ja yhtyeenjohtajana.