Valokuva Topias Rinne

Wrathfest: Wrath Awakens

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunula-talo

Wrathfest: Wrath Awakens on ilmainen ja ikärajaton Death Metal tapahtuma Maunula-talolla Helsingissä! Tapahtumassa soittaa 4 järkyttävän kovaa nuorta yhtyettä.

Gorekaust:

Gorekaustin puolesta on tarjolla äärimmäisen synkkää ja täysin mädäntynyttä extreme metalia, jossa yhdistellään vaikutteita aina grindaavasta death metalista, vanhanliiton melodeathin kautta jopa war metaliin asti.

 

Exigenced: 

Exigenced on death- ja thrash metallia yhdistelevä bändi Espoon Juvanmalmilta! Vuonna 2021 perustettu yhtye luo oman soundinsa teknisillä kitarariffeillä, tykintulta muistuttavilla rummuilla, maata järisyttävällä bassolla sekä vahvoilla murinavokaaleilla. Exigenced julkaisee toisen EP:nsä vuoden 2023 aikana!

 

Azatoth:

Azatoth on kaoottista death metallia Vantaalta. Azatothin helvetilliset riffit ja luita jauhavat blästit vievät sinut veriselle reissulle Helvetin mädäntyneisiin syvyyksiin...

 

Cryptic Hatred:

Cryptic Hatred on bändi joka ei juuri esittelyjä kaipaa! Bändi on kerännyt huomiota death metal piireissä ympäri maailmaa ja ihan syystäkin. Cryptic Hatredin soitto kumpuaa suoraan syvyyksistä joihin sen soitto vetää kaiken mukanaan

 

Aikataulu:

Gorekaust: 18.00
Exigenced: 19.00
Azatoth: 20.00
Cryptic Hatred: 21.00