Valokuva Maarit Hohteri

Yhdessä ulkokuntosalille - maksuton ulkokuntosaliohjaus ja senioriparkour

Urheilukalastajankuja 1, 00990 Helsinki
Aurinkolahden uimaranta / Ulkokuntosali (2/2)

Ulkokuntosaliohjausta ikäihmisille ja muille kiinnostuneille perjantaisin toukokuussa!

Maksuttomia ulkokuntosaleja on ympäri Helsinkiä, ja niiden avulla liikunnan aloittaminen käy helposti . Ulkokuntosalit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä vastukset ovat säädettävissä oman kunnon mukaan. Ulkokuntosalit ovat auki ympäri vuoden ja vuorokauden. 

Maksutonta ulkokuntosaliohjausta ikäihmisille ja muille kiinnostuneille seitsemällätoista ulkokuntosalilla eri puolilla kaupunkia kolmena toukokuisena perjantaina.
 
pe 10.5. klo 10–12
pe 17.5. klo 10–12
pe 24.5. klo 10–12

Pukeudu säänmukaisesti ja ulkoliikuntaan sopivasti ja ota mukaasi juomapullo. Tapahtumat toimivat non stop -periaatteella, eli voit tulla mukaan milloin tahansa klo 10–12 välillä.

17.5. Aurinkolahden ulkokuntosalilla ohjelmassa on lisäksi Omakotisäätiön senioritoiminnan Seniori-parkour, jossa hyödynnetään ympäristön tuttuja elementtejä mielikuvituksellisesti, mutta turvallisesti. Ikääntyneille suunnattu parkour -kokeilu järjestetään klo 11.00–11.30. 

Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe ry on kannustamassa kokeilemaan erilaisia kestäviä liikkumismuotoja pisteellä voi myös vastata kestävän kehityksen pikatestiin, josta voi voittaa Jopon!