Valokuva Timo Metsänen

Yleisötilaisuus Fastholman luonnonsuojelualueesta

Kettutie 6, 00800 Helsinki
Herttoniemen yhteiskoulu

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee uuden luonnonsuojelualueen perustamista Fastholmaan Herttoniemessä.

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee uuden luonnonsuojelualueen perustamista Fastholmaan Herttoniemessä. 

Alueelle laaditaan parhaillaan hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Suunnitelma valmistuu loppusyksyllä, ja tavoitteena on viedä alueen rauhoitusesitys kaupungin päätöksentekoon vuoden 2023 aikana.

Fastholman luonnonsuojelualueen hoito- ja käyttösuunnitelma (Luonnos, pdf) 

Fastholman luonnonsuojelualue kartalla (pdf)

Tilaisuudessa esitellään Fastholman luontoarvoja sekä hoito- ja käyttösuunnitelman luonnosta, josta voi esittää kysymyksiä. Voit mielellään lähettää kysymyksiä jo ennakkoon ympäristöasiantuntija Virpi Karénille sähköpostiosoitteeseen [email protected] otsikolla Fastholman luonnonsuojelualue. 

Tilaisuuden jälkeen hoito- ja käyttösuunnitelmasta voi jättää kirjallisia kannanottoja maanantaihin 13.11.2023 klo 12 saakka. Kannanotot lähetetään Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen [email protected]. Liitä kannanoton otsikon yhteyteen asian diaarinumero HEL 2023-012503.  

Yleisötilaisuus järjestetään sekä lähitilaisuutena että Teams-kokouksena. Kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta, eli Teams-sovellusta ei tarvitse ladata omalle laitteelle.   

Liity Teams-tilaisuuteen tästä linkistä: https://urly.fi/3f8z 

Lähitilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu, joten ilmoitatko tulostasi tilaisuuteen 25.10. klo 15.00 mennessä sähköpostitse [email protected]

Tervetuloa!