Valokuva Helsingin kaupunki

Yleisötilaisuus Pukinmäenrannan luonnoksista

Pieksupolku 5, 00720 Helsinki
Helsingin Kristillinen koulu

Tule keskustelemaan Pukinmäenrannan suunnitelmista 29. marraskuuta!

Pukinmäen länsiosaan suunnitellaan uutta kerrostalovaltaista asuinaluetta. Uutta rakentamista tulee Pukinmäenkaaren varteen, mutta sen määrä ja sijoittuminen maastoon on vielä auki. Suunnittelua varten on laadittu kolme vaihtoehtoista luonnosta. Mitään vaihtoehdoista ei sellaisenaan toteuteta, vaan tavoitteena on löytää paras mahdollinen ratkaisu yhdistämällä eri vaihtoehtojen toimivimpia ominaisuuksia. Tätä varten toivomme palautetta asukkailta.  

Tilaisuuden ohjelma 

Tilaisuuden aluksi kuullaan esittely Pukinmäenrannan luonnoksista. Sen jälkeen voit keskustella suunnittelijoiden kanssa pöytien ääressä. Paikalla on rakentamisen, maisemasuunnittelun ja liikennesuunnittelun asiantuntijoita.  

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Ennen tilaisuutta voit halutessasi: 

-katsoa videotallenteen, jossa suunnittelija esittelee luonnokset ja kertoo, millaista palautetta Pukinmäenrannan suunnitelmista on aiemmin saatu: https://youtu.be/-osRCEPDDS8 

-tutustua tarkempiin kuvauksiin ja havainnekuviin Kerro kantasi –verkkosivulla: https://kerrokantasi.hel.fi/pukinmaenranta 

-tutustua Pukinmäenrannan aineistoon karttapalvelussa: https://kartta.hel.fi/link/d9GcPg 

Palautteen antaminen 

Suunnitelmiin voi tutustua 20.11.–11.12.2023 välisenä aikana Pukinmäen kirjastossa (Kenttäkuja 12), osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat sekä Kerro kantasi-verkkosivuilla. Mielipiteitä voi esittää kirjallisena kaupungin kirjaamoon sekä Kerro kantasi -verkkosivulla 11.12.2023 asti.