Allas Sea Pool

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki

Allas Sea Pool on merikylpylä ja kaupunkikeidas Kauppatorin kupeessa.

Allas tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla, kaupungin ja veden rajapinnasta inspiraatiota ammentava, urbaani hyvinvoinnin keidas. Kelluva allaskokonaisuus tuo poikkeuksellisen yhteisökeskuksen keskelle kaupunkiympäristöä paikalliseen kaupunkikuvaan sopivasti. Allas on herättänyt rantaviivan eloon, luoden samalla ihmisille hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta. Allas tuo veden virkistävän vaikutuksen ihmisten iholle, keskellä kaupungin sykettä, vuoden jokaisena päivänä. Altaalla on kolme saunaa, kaksi lämmitettyä makean veden allasta sekä yksi merivesiallas, jonka lämpötila mukailee meren lämpötilaa.

Altaan ravintolapalvelut kokoavat yhteen laajan kokonaisuuden erilaisia ravintolapalveluita niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Ravintolapalveluita löytyy eri konsepteilla kolmesta eri kerroksesta.

Altaan Sky Barin terassi tarjoaa Helsingin suurimman ja ainutlaatuisimman kohtaamispaikan sekä mielettömän näköalan. Sky Barin terassi valittiin vuoden 2022, Vuoden terassiksi. Terassilta aukeaa upeat näkymät Helsingin edustan saaristoon. Altaan 2. kerroksessa on Seagrill ravintola ja katutasossa on kahvila.

Allas Live tarjoilee yleisölle ulkoilma tapahtumapaikalla Itämeren rannalla niin eturivin artisteja kuin uusimpia tulokkaita. Keikka tarjonnassa on niin ikärajattomia kuin ikärajallisia keikkoja, kohdeyleisönä koko kaupunki ikään katsomatta.