Valokuva AX Restaurant, Primehotels

AX Restaurant

Välimerenkatu 18, 00220 Helsinki

AX Restaurant on Jätkäsaaren uusi kortteliravintola ja inspiroiva olohuone

Jätkäsaareen on kautta aikojen tuotu raaka-aineita, mausteita ja makuja maailman meriä seilaavien kauppalaivojen rantautuessa satamaan. AX Restaurant on urbaani kohtaamispaikka, joka värikkäiden konttien tuomisista inspiroituneena yhdistelee rohkeasti mausteita ja makuja maailmalta – niin klassisiin kuin moderneihinkin annoksiin.

Sesongin vastuulliset raaka-aineet, paikalliset herkut ja runsaat maut ympäri maailmaa sulautuvat makutaiteeksi keittiöartistiemme käsissä. Tämä on ovi makuhermoja hivelevän ruoan ja juoman lisäksi myös taiteen maailmaan, joka yllättää, ihastuttaa ja herättää tunteita.

80-paikkaisen AX Restaurantin panoraamaikkunoista avautuu urbaani näkymä Jätkäsaaren katukuvaan. Uniikkeja kierreportaita pitkin kuljetaan taidetta ja yllätyksiä pursuavaan AX Underiin, hotellin aamiais- ja tapahtumatilaan.

AX Restaurant palvelee aamuvarhaisesta iltamyöhään ja tarjolla on päivittäin laadukasta artesaaniaamiaista taiteen täyttämässä AX Underissa. Aamiainen on persoonallinen, laadukas ja tinkimätön hotelliaamiainen, jonka signature-tuotteena toimivat AX Bagelit.

AX Restaurantin Taidebrunssi = Art + Tasty food + Great company
AX Restaurant tarjoilee brunssia joka lauantai ja sunnuntai klo 12-14. Brunssi sisältää runsaan buffetpöydän täynnä parhaita artesaaniherkkuja ja mahdollisuuden tehdä itsekin taidetta AX Rougeen rakennetussa taidenurkkauksessa.

Voit nauttia brunssin ja siirtyä sitten AX Rougen taidenurkkaukseen maalaamaan, värittämään tai piirtämään – aivan kuten sinusta hyvältä tuntuu. Brunssin hinta sisältää tarvikkeet ja välineet taiteiluun, ja saat viedä teoksen mukanasi kotiin! Inspiraatio on taattu, sillä AX Underissa on lisäksi esillä vaihtuva taidenäyttely – tule ja koe Helsingin ensimmäinen aito taidebrunssi.

AX Restaurant tarjoaa arkisin lounasta, joka on tuoreista raaka-aineista valmistettu ja pöytiin tarjoiltu artesaanilounas, jota tarjoillaan arkisin klo 11.30-14.00.