Bistro Bryk

Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Bistro Bryk on mutkaton kortteliravintola Arabian tehtaan kivijalassa. Asiakaspaikkoja on sisällä ravintolassa 90 ja aurinkoisella terassilla 40. Ravintolan taustalla taiteilevat Juho Kainulainen, Jerry Hartman ja Sami Karranto, joilla on yhdessä vankka kokemus ravintolatoiminnasta sekä Suomessa että ulkomailla.
Vanhan Arabian tehtaan hengessä Brykissä arvostetaan käsityöläisyyttä ja ennakkoluulotonta kokeilua. Avokeittiössä porisevat sulassa sovussa Välimeren rantabaarien, Aasian katukeittiöiden ja pohjoisen luonnon puhtaat maut. Ruoka valmistetaan alusta alkaen itse ja raaka-aineet valitaan sesongin mukaan. Lounasmenu vaihtuu viikottain ja myös illallismenu vaihtuu usein. Chef’s tablen äärellä pääsee seuraamaan aikamoista astiataidetta, illan kokkia työssään.
Illallisen lisäksi Brykissä tarjoillaan lounasta lautasannoksina ja sunnuntaibrunssin naapurusto on jo ottanut omakseen. Kortteliravintolaan saa poiketa ohikulkiessaan pikaiselle lasilliselle tai vain tapaamaan tuttuja, viikon jokaisena päivänä.