Valokuva Latin Bistro & Bar Maestro 51 / Hotel Mestari / Primehotels Oy

Latin Bistro & Bar Maestro 51

Fredrikinkatu 51-53, 00100 Helsinki

Latin Bistro & Bar Maestro 51 on Hotel Mestarin tulisieluinen sydän, jossa pohjoisen perinteen tinkimättömyys yhdistyy etelän intohimoon ja rohkeisiin makuihin.

Ravintolan menu on saanut inspiraationsa eteläamerikkalaisesta ruokakulttuurista sekä kokeilunhalun ja nautiskelun yhdistämisestä — käyttäen laadukkaita, kansainvälisiä ja kotimaisia sekä vastuullisia raaka-aineita. Latinosieluisen keittiön sydän on grilli, joka antaa syvyyttä makuun ja väriä lautaselle.

Eteläamerikkalainen rentous näkyy ravintolan filosofiassa: aamiaisannoksia tarjoillaan koko päivän, ja viikonloppuisin kaupunkilaisia ilahduttaa Maestron brunssi. Päivisin Maestrossa muistetaan kaupungin syke, ja lounaat tarjoillaan 5–15 minuutin aikalupauksella. Iltaan taittaessa ravintola aukeaa kohtaamispaikaksi, jossa vieraat voivat valita itselleen tunnelmaltaan sopivimman tilan.

Maestro 51:n baarissa kokoonnutaan ystävien kanssa yön pikkutunneille saakka. Laaja artesaanitequila ja -rommivalikoima, mutta myös ravintolan juomamestarin Mauricio Allenden suunnittelema cocktail-lista puhututtaa pöytäseurueita aina seuraavaan kertaan saakka.

Aukioloajat & menu Maestro51.fi sivulta: www.maestro51.fi