Valokuva Olivia Restaurants

Olivia Kluuvi

Aleksanterinkatu 9, 00100 Helsinki

Olivia Kluuvi on Kauppakeskus Kluuvissa sijaitseva tunnelmallinen italialainen ravintola. Kotoisassa ja intiimissä ravintolassa tunnelmaa luo aito italialainen pizzauuni ja kauniit tulisijat. Ravintola on saanut inspiraationsa Roomasta ja ruokalista löytyy roomalaisia klassikkoannoksia.

Herkullisia antipastoja, maukkaita pastoja, rapeita pizzoja, italialaisia laatuviinejä sekä pitkän kaavan kautta nautittuja illallisia – Olivia tarjoilee parhaita paloja italialaisesta keittiöstä! Suussasulavat ruoat valmistetaan alusta alkaen itse rakkaudella ja parhaista mahdollisista italialaisista raaka-aineista. Ruokalistalta löytyy päämenun lisäksi kolme paikallista klassikkoherkkua, joiden myötä pääsee kokemaan ja maistelemaan Rooman alueen makuja.

Olivia Kluuvin Sala Privataa eli yksityistä kabinettia voi käyttää yksityistilaisuuksiin ja aktiviteetteihin. Paikan päällä on paljon omaa tilaa, josta löytyy baari. Tilassa on mahdollisuus järjestää viininmaistajaisia ja cocktail -kursseja. Tilaan mahtuu noin 90 henkeä.

Olivia löytyy myös Helsingin päärautatieasemalta.

Benvenuti da Olivia!