Valokuva Ravintola Meritorppa / Hilton

Ravintola Meritorppa

Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki

Meritorppa on Helsingin Munkkiniemessä, Kalastajatorpantiellä sijaitseva merellinen ja viihtyisä rantaravintolahelmi, jonka välitön ja lämmin ilmapiiri sekä asiantunteva palvelu houkuttelevat asiakkaita lounaasta illalliseen ja vuodesta toiseen. Ravintola toimii Hilton Helsinki Kalastajatorppa -hotellin yhteydessä.

Lähituotanto, luomu, meren läheisyys ja sesongit näkyvät vahvasti à la carte -listalla. Puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetaan klassisin tekniikoin moderneja skandinaavisen keittiön annoksia, maku ja laatu edellä. Useamman hengen seurueella saapuvat voivat jakaa makunautinnot valitsemalla yhteisen ryhmämenun.

Kesäkaudella ravintola Meritorpan asiakkaat pääsevät nauttimaan ruuasta ja virvokkeista myös kahdella terassilla, joista toisella voi ihailla merinäkymiä ja auringonlaskua, ja toinen tarjoaa rentoa tunnelmaa baarituoleineen, sohvaryhmineen ja pihakeinuineen. Sunnuntaisin tarjoillaan suurta suosiota nauttiva, rennon trendikäs brunssi. Brunssi toteutetaan alkuruoasta jälkiruokaan pöytiintarjoiltuna, vieraat saavat vain nauttia hyvistä mauista!

Sulje