VillageWorks Erottaja

Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki

VillageWorks tarkoittaa huolettomia ja joustavia työtilaratkaisuja pääkaupunkiseudun hyvillä sijainneilla. Löydät täyden palvelun yksityiset toimistot, viihtyisät coworking-tilat ja kattavat virtuaalitoimistopalvelut. Lisäksi tarjontaan kuuluu lukuisia neuvottelu- ja tapahtumatiloja aina pienistä kokoustiloista suuriin auditorioihin, mahtavaa yhteisöä ja huippuluokan jäsenetupankkia unohtamatta.

VillageWorks Erottaja toimii Miekkakalan korttelissa, entisen Helsingin Sanomien pääkonttorin tiloissa. Tämä hieno ja arvokas rakennus sijaitsee Helsingin Ludviginkadulla aivan ydinkeskustan tuntumassa.

VillageWorks Erottajan työtilat ovat sekä kauniit, toimivat että monipuoliset. Tiloista on kivat näkymät sekä sisäpihalle että Ludviginkadulle päin. Erottajan viihtyisää tunnelmaa lisäävät myös 2. ja 3. kerrosten lounge-tilat, joiden sohville on mukavaa pysähtyä niin kahvikupposelle kuin juttelemaan kollegoiden ja naapurien kanssa. Erottajalta löytyy myös hiljattain rakennettu hieno Podcast Studio, jossa voi äänittää podcastien lisäksi vaikka laadukkaita yritysesittelyjä!