VillageWorks Lauttasaari

Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki

VillageWorks tarkoittaa huolettomia ja joustavia työtilaratkaisuja pääkaupunkiseudun hyvillä sijainneilla. Löydät täyden palvelun yksityiset toimistot, viihtyisät coworking-tilat ja kattavat virtuaalitoimistopalvelut. Lisäksi tarjontaan kuuluu lukuisia neuvottelu- ja tapahtumatiloja aina pienistä kokoustiloista suuriin auditorioihin, mahtavaa yhteisöä ja huippuluokan jäsenetupankkia unohtamatta.

Lauttasaarta ei suotta kutsuta onnellisten saareksi. VillageWorks Lauttasaaressa on loistava yhteishenki, eivätkä keskustan hälinä tai ruuhkat ole täällä vaivaksi. Upeat merimaisemat tarjoavat mindfullnessia niin työmatkalla, oman toimistohuoneen ikkunoista katsellessa kuin aamuisten joogahetkienkin aikana. Lauttasaaressa voi työskennellä viihtyisissä coworking-tiloissa tai vuokrata juuri omiin tarpeisiin sopivan toimistohuoneen.

Kiinteistöstä löytyy myös 90 henkilön auditorio sekä viihtyisä kattoterassillinen tapahtuma- ja saunatila, jonka voi vuokrata käyttöön edullisesti vaikka firman virkistyspäivää varten. 5. kerroksessa palvelee erinomainen lounasravintola Fond, jossa jäsenemme voivat nauttia monipuolisesta lounaasta alennettuun hintaan.