Georg Ots 100v. Rakastan sinua, elämä – KONSERTEN FLYTTAS -> sö 4.9.2022

Kaserngatan 46-48, 00130 Helsingfors
Savoy-teatern

Ny datum för Georg Ots 100v. Rakastan sinua, elämä -konsert är sö 4.9.2022 kl 15.

Om det nya datumet av någon orsak inte passar, kan de som redan betalat sina biljetter returnera dem vid 31.1.2022. Köparna får sina pengar tillbaka med undantag av Lippupistes serviceavgift.

Återbetalningarna av biljettpriserna utförs via denna webblänk:
https://web.lippu.fi/palautus/

Biljetterna kan också returneras per post.
Kunderna återfår biljettpriset genom att returnera biljetterna med kontaktinformation och kontonummer per post till Lippupiste på adressen:

Lippupiste Oy / ”Evenemangets namn” retur
Kalevantie 2 (B-huset)
33100 Tammerfors

Kunderna återbetalas biljettpriset på de köpta biljetterna.
Det kan förekomma dröjsmål i återbetalningarna på grund av rusning.

************

Jori Otsa och Mah’Orkka tolkar de vackraste klassiska sångerna av estländska sångaren Georg Ots på ett berörande sätt och genom att hedra de ursprungliga versionerna.

Med ryska traditionella instrument och Otsas intensivt utmärkta röst ger orkestern ett helt nytt, enkelt och gripande uttryckssätt till det finska musikfältet.

Heikki Kahila har skrivit konsertens manuskript och Tarja Närhi, känd från radion, är programledare.

Ailamari Vehviläinen uppträder som gäst i konserten.

Åldersgräns: T. OBS! Parketten och logerna är förbjudna för personer under 18 år. Balkongen är tillåten för alla åldrar.

Längd cirka 2 t 30 min, inklusive en paus

**********

Coronapass krävs av alla kunder som fyllt 16 år från 28 november
Coronabegränsningarna i Nyland ändrades för utskänkningsområden från söndagen 28 november 2021. Savoyteaterns föreställningar fortsätter på normalt sätt, men från och med 28 november har vi tagit i bruk coronapasset.

Coronapass krävs av alla som fyllt 16 år för att komma in på våra evenemang och föreställningar. Förbered dig på att bevisa din identitet i samband med kontrollen av coronapasset. Inga personuppgifter insamlas i detta sammanhang. Coronapasset får du från webbtjänsten Mina Kanta-sidor, på adressen kanta.fi.

Kom i god tid, för det kan ta längre än normalt att komma in i huset och salongen. Ladda ner eller skriv ut ditt coronapass före ditt besök. Coronapasset kontrolleras vid ingången till huset och biljetten vid salongsdörren. Vi förutsätter att alla våra kunder som är över 12 år använder munskydd, om deras hälsotillstånd tillåter det.