Stella Polaris | Stella Goes Puisto: Kultaiset kirjeet senioreille – Nedre Malms evenemangspark

Nedre Malms torg 1, 00700 Helsingfors
Malms kulturhus

De imponerande medlemmarna i improvisationsteatern Stella Polaris framför improviserade scener som är kryddade med musik.

De imponerande medlemmarna i improvisationsteatern Stella Polaris framför improviserade scener som är kryddade med musik.

Det finns inget manuskript eller på förhand överenskommen handling i föreställningen. Skådespelarna och musikerna inspireras av publikens idéer, så kom och skapa en show med oss! På så sätt föds berättelser som är roliga, spännande och definitivt unika!

Föreställningen kommer att genomföras som en del av projektet Gyllene brev, som är riktat till seniorer. Gyllene brev är ett regionalt kulturprojekt för seniorer 2021–2023. Tanken har varit att särskilt nå äldre människor som bor hemma för att skapa innehållet i projektet tillsammans med skaparna.

Stella Polaris är en improvisationsteater i Helsingfors som består av experter inom teaterbranschen och som grundades 1990.

Fritt inträde!

Längd ca 60 minuter
Rekommenderad ålder: seniorer
Språk: finska

Under två veckor i augusti förvandlas Nedre Malms park till en evenemangspark.

Vi har hört Malms kulturhus gästers önskemål om sommaraktiviteter! I Nedre Malms evenemangspark bjuds det dagligen på evenemang och många olika aktiviteter, kulturevenemang och upplevelser för alla åldrar, utan att glömma grundvalen för Malms kulturhus: livemusik och program för hela familjen.

Evenemanget ordnas med väderreservation.

Stäng