Foto ursus factory

Ursus Factory

Sörnäs strandväg 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsingfors
Tiivistämö

Ursus Factory äntligen på en spelning utan åldersgräns i Helsingfors!

Ursus Factory, som har prisats som en av Finlands bästa liveband, är en duo bestående av sångaren-gitarristen Jussi Pelkonen och trummis-sångaren Aleksi Ripatti. Bandet grundades 2013.

Publikens och kritikernas långvariga favorit tog med sitt tredje album ett stort kliv mot en framtid som finskrockens superband. Albumet Onnellinen sukupolvi tog bandet till en helt ny nivå och den första vinylutgåvan, som sålde slut på en gång, tog albumet till sjätte plats på den officiella listan och till andra plats på den fysiska listan. Albumet, som endast har fått fyra och fem stjärnor i recensioner i finländska medier, har fått enormt mycket beröm och singlarna har fått mycket speltid på radion.

Bandets spelningar har varit i stort sett slutsålda i ett par år nu. Ursus Factory är utan tvekan Finlands tuffaste liveband och rockpublikens främsta favorit, som smälter hjärtan även band de stora massorna.

Ursus Factory är en exceptionell pärla på det finska musikfältet, vars högljudda garagerock bullrar, men aldrig kompromissar med melodierna. Också Pelkonens texter, som han skriver med glimten i ögat och där en hit och dit irrande medvetandeström och knivskarpa insikter flödar sida vid sida, har blivit ett varumärke för bandet.

Tidtabell: 

19.00 dörrar
20.00 support
21.00 Ursus Factory

Förhandsbiljetter 20 € + leveranskostnader
Inkluderar serviceavgift 2,50 €

Biljetter vid dörren 24 €
I dörren debiteras en garderobsavgift på 3 €

Konserten har ingen åldersgräns. I Tiivistämö finns ett avgränsat utskänkningsområde med åldersgränsen F18.

Stäng