Foto Hotel Mestari, Primehotels Oy

Hotel Mestari

Fredrikinkatu 51-53, 00100 Helsinki

Hotel Mestari är ett hotell som befinner sig hörnet av Fredriksgatan och Eriksgatan i Helsingfors. Hotellet, som ligger i Byggmästarhuset från 1932, är en mötesplats där modern individualitet möter en händelserik och fascinerande historia. Husets ursprung är fortfarande närvarande i Mestaris filosofi som uppskattar byggarnas manuella färdigheter; man kan fortfarande se husets ursprungliga element i hotellet.

Det moderna anslaget ger hotellet en känsla av individualitet. Varje gäst kan skapa sin egen ideala vistelse på Mestari genom att välja mellan åtta olika rumsklasser och upplevelserika tilläggstjänster. Till hotellrummet kan man beställa till exempel en avslappnande Cool Down -tjänst, Romance-paket eller Groom Your Gear -paket.

Mestari erbjuder också en Choose Your Timing -tjänst, som möjliggör att man kan välja check-in och check-out tiderna enligt de egna behoven. På Hotell Mestari kan man gå och komma hur man vill utan att behöva oroa sig över att vakna i tid eller missa frukosten.

Hotell Mestari erbjuder mångsidiga mötesutrymmen som möter gästernas behov. Man kan sitta intimt runt ett runt bord eller ordna ett hybrid businessevenemang för hundratals personer. I planerandet av mötes- och evenemangtjänsterna lyftes Lifestyle-tänkandet upp på en ny nivå – så föddes Hotell Mestaris Verstas. Man behöver inte boka endast ett mötesrum, utan i stället en omfattande service.

På Mestaris hotellrum kan gästerna njuta av en mästerlig sömnupplevelse i de maffiga och breda sängarna, i Joutsens mjuka sängkläder och högkvalitativa textilier. Varje hotellrum erbjuder en mästerlig hotellupplevelse och till varje rum kan man välja tilläggstjänster. På Mestaris hotellrum kan man ordna bl.a. filmkvällar med kompisar och avkoppling från vardagen i form av njutningsstunder

Restaurang LATIN BISTRO & BAR MAESTRO 51 är hotellets restaurang, där nordens traditioner möter söderns smaker. Restaurangens meny har hämtat sin inspiration från den sydamerikanska matkulturen såväl som kombinationen av experimentering och njutning — med högkvalitativa, internationella och inhemska samt anvarsfulla råvaror. Se mer på www.maestro51.fi